Home / Forums / Keepersmateriaal / Keeperskleding / Welke slidingbroek moet ik kopen?

Welke slidingbroek moet ik kopen?

Home / Forums / Keepersmateriaal / Keeperskleding / Welke slidingbroek moet ik kopen?

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Joris van Meel Joris van Meel 2 jaren, 7 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #554
  Profile photo of Joris van Meel
  Joris van Meel
  Sleutelbeheerder

  Sinds een paar jaar keep ik op kunstgras. Het grote nadeel: elk jaar moet ik weer een nieuwe keepersslidingbroek kopen. Grote vraag is nu welk merk de beste slidingbroeken voor keepers verkoopt. Ik wil er best wat geld in investeren.

  Heb goede verhalen gehoord over McDavid. heeft iemand daar ervaring mee?  Of is er een ander merk dat goede slidingbroeken verkoopt?

  #615

  Ik zou inderdaad gaan voor de McDavid broek. Deze zijn kwalitatief goed. Zelf heb ik de Padded hDc short Guard (double layer) van McDavid. Hierbij zijn de naden dubbelgestikt waardoor deze niet loslaten. De hexpads laten na verloop van tijd wel wat los maar dat is te verwaarlozen. Deze broek gaat bij mij het derde seizoen in en hij doet het nog steeds super! Het kost wat meer maar het verschil in kwaliteit is echt te merken.

  #617

  Ben het met Mick eens, ik heb hem ook en hij zit geweldig. Hexpads geven de beste bescherming die er is, naar mijn mening. Enige minpuntjes zijn de prijs, en dat mijn onderbroek na gebruik altijd nat is op de heupen van het zweet.

  #875
  Profile photo of Joris van Meel
  Joris van Meel
  Sleutelbeheerder

  Zo, collega-keepers, het is zover. Zojuist eindelijk de MCDAVID DOUBLE LAYER HEXPAD GK GUARD SHORT gekocht bij great-save.com. Ik ben benieuwd!

  #1006
  Profile photo of Joris van Meel
  Joris van Meel
  Sleutelbeheerder

  Een maand verder: mijn eerste ervaringen met de MCDAVID DOUBLE LAYER HEXPAD GK GUARD SHORT zijn fantastisch. Ja, het kost een hoop knaken, maar dan heb je ook wat. Waar ik eerder bij elke duik op ons bijna 10 jaar oude kunstgras mijn botten hoorde kraken, voel ik nu helemaal niets meer op heupen. Wat een topding.

  Let wel op: ik vind dat de maten van de broek wat groot uitvallen. Ik (1,93 meter) heb een L besteld en die past me met gemak. Ik vind eigenlijk dat zo’n broekje superstrak moet zitten, dus had achteraf eigenlijk een M moeten nemen.

  Mijn tip voor elke keeper die wel eens op een wat harder veld speelt (zoals kunstgras): KOOP DAT DING!

  http://www.great-save.com/mcdavid-double-layer-hexpad-gk-guard-short.html

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Print
Email