• Home
  • /Blog
  • /Wij hangen onderdelat.nl aan de wilgen!
Wij hangen onderdelat.nl aan de wilgen!

Wij hangen onderdelat.nl aan de wilgen!

Wat is het juiste moment om te stoppen? Als keeper of als blog? Wij zouden het echt niet weten.

Wat we wel weten is dat we ermee gaan stoppen. Met onderdelat.nl. En ook een beetje met keepen.

Met keepen op het (voor ons) hoogst haalbare niveau tenminste. Joris stopte twee jaar geleden al bij Uni VV 1, om het komend jaar als rechtsback in het derde te gaan proberen. En Dion stopt nu ook bij WIllem II Amateurs 1, om in een lager elftal onder de lat te gaan staan.

Waarom we stoppen als prestatiekeeper? Omdat het mooi geweest is. Omdat we bang zijn dat het alleen maar minder wordt en we straks de ballen die we altijd pakten opeens niet meer pakken. Omdat we klaar waren met het ‘moeten’. Maar vooral omdat we een nieuw leven hebben, met nieuw leven.

Als keepersblog stoppen we ook. Of eigenlijk zijn we een tijdje geleden al gestopt. Er werden kinderen geboren die aandacht wilden. Het was tijd voor wat anders. En er kwamen nieuwe uitdagingen op ons pad. Dat ging ten koste van de tijd die we in onderdelat.nl konden en wilden stoppen.

We zijn dankbaar. Voor alle toffe mensen die we dankzij Onderdelat.nl hebben mogen ontmoeten. Voor alle bezoekers die onze verhalen hebben gelezen. En voor alle leermomenten die het ons heeft opgeleverd.

Tabee, keepers. Jullie zijn en blijven (te) gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*