• Home
  • /Penalty
  • /De keeper van LCA Foot 38 lacht, de keeper van LCA Foot 38 huilt…
De keeper van LCA Foot 38 lacht, de keeper van LCA Foot 38 huilt…

De keeper van LCA Foot 38 lacht, de keeper van LCA Foot 38 huilt…

Eindelijk heeft Khalid Askri een medestander. De Marokkaanse doelman stopte in 2009 een pingel om zich daarna zelfvoldaan door zijn publiek te laten eren. De bal draaide echter zwanger van effect alsnog de goal in. De Franse amateurdoelman van LCA Foot 38 overkwam begin februari min of meer hetzelfde. Het bekerduel tussen zijn club en Grésivaudan draaide uit op een penaltyserie, waarin hij de 6e penalty dacht te pakken. Hij stopte het schot met zijn knie, waarna hij met gebalde vuisten wegliep. Totdat hij merkte dat de bal alsnog het doel in stuiterde… De naam van de keeper kan ik nergens terugvinden. En dat is misschien maar goed ook…

De keeper van LCA Foot 38 lacht, de keeper van LCA Foot 38 huilt…

Khalid Askri lacht, Khalid Askri huilt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*