• Home
  • /Interview
  • /Michailov: ‘A clean sheet is very important’

Michailov: ‘A clean sheet is very important’

Nikolaj Michajlov is bezig aan zijn 6e seizoen bij FC Twente. En met succes. Hij werd al een keer kampioen met de Tukkers en is ook dit seizoen goed bezig; de verdediging van Twente is de minst gepasseerde van de Eredivisie. Joep Schreuder ging naar Enschede en nam een lang interview met Mihajlov op. Een gesprek over zijn opa – die hem na elke wedstrijd belt en hem dan uitlegt wat hij allemaal fout heeft gedaan – zijn vader – zelf ook een topkeeper geweest – en zijn toekomst.

  • Facebook
  • Hyves
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

About Joris van Meel

Een van de twee oprichters van onderdelat.nl. Is alweer een jaar of vijf eerste keeper bij UNIvv1 in Nijmegen (derde klasse zaterdag); hield daarvoor twee jaar de bank van topklasser De Treffers in Groesbeek warm. Favoriete doelmannen: Michel Preud'homme en Edwin van der Sar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

What is 12 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:
BELANGRIJK! OM te laten zien dat je een echte keeper bent, moet je onderstaande som oplossen...
Print
Email