• Home
  • /Blog
  • /Leestip: ‘Voetbal: de psyche van een keeper’ door Robbert Jacobs

Leestip: ‘Voetbal: de psyche van een keeper’ door Robbert Jacobs

Teamgenoot en columnist van sport.jaap.nl Robbert Jacobs schreef over hoe hij keepers ziet.

Drie jaar lang was ik de eenling van het team. Ja, ik was keeper. Al die jaren in hetzelfde team: de E3. Het mooie van keepen toentertijd was dat de goaltjes nog lekker klein waren. Je hoefde niet veel te kunnen om een prima keeper te zijn. Maar eenmaal in de ‘D’ beland werden de goals groter. We verloren de eerste wedstrijd van het seizoen met 12-0 en ik werd uitgekafferd. Ik heb mijn handschoenen in de hoek gegooid en ze nooit meer opgepakt. Sindsdien ben ik voetballer….

Lees verder op: sport.dejaap.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*